11 June 2014

PEMINAT BUNDLE UK

Slm.. 
zila just nak share pada customer dan pengunjung blog kesayangan zila ni..
terutama peminat2 bundle uk.. 
JOM cuci mata.. dan serbu blog cust zila yg beli bundle box UK dari zila..
klik link ni yer.. Alhamdulillah bundle box yg cust ni dpt cantik2..
JOM kita SERBU.. :)




25 March 2014

Temporary Close Bizz Kids Bundle Retail...

SALAM SEMUA..
Seperti tajuk post.. zila dgn rasminyer menutup/stop seketika dlm bizz kids bundle retail ni yer..
buat masa sekarang semua stok zila dah SOLD OUT..!!!
sekarang zila dlm usaha mengumpul modal utk try stok Bundle UK yg meletop..
zila panggil meletop sebab stok ni jual perKG, dan item terbahagi kpd 2 iaitu NEW wth TAG dan NEW without TAG...
anda semua mesti boleh bayangkan mcm mana item tu.. hihihiiii.. meletopkan.. :)
modalnyer antara 2-3k (RM2000-RM3000)+++++
insyaALLAH harap boleh la bt stok Raya..
apa2 zila akan updated lagi yer..
Buat masa ni siapa2 yg nak ORDER barang SHAKLEE , MARY KAY boleh order ngan zila yer...
TQSM sbb support Bizz zila...:)



17 January 2014

Mary Kay True Dimensions Lipstick



NEW Mary Kay’s True Dimensions Lipstick
NEW Mary Kay’s True Dimensions Lipstick
NEW Mary Kay’s True Dimensions Lipstick
Mary Kay True Dimensions Lipstick
Mary Kay True Dimensions Lipstick
mudah menggabungkan kewanitaan memikat dengan keindahan sains. Formula maju mensasarkan kualiti utama yang memberikan bibir kontur dan dimensi mereka - kenyang, kemontokan dan ketegasan.

Bahan-bahan utama:

     Kompleks Umur-ingkar - Membantu meningkatkan pengeluaran kolagen, asid hyaluronik dan aquaporin
     Vitamin E - antioksidan yang kuat untuk membantu melindungi bibir daripada radikal bebas dan kerosakan alam sekitar
     Minyak bunga matahari benih, Jojoba, Mango Butter - gabungan bahan-bahan berkhasiat yang disediakan oleh alam semula jadi yang terkenal dengan manfaat pelembap mereka

Bibir berasa lembap sepanjang hari!
 selepas cuba Mary Kay ® Ukuran Benar Gincu. Bayangkan bagaimana invitingly kissable bibir anda boleh menjadi dengan keputusan seperti ini:

     92% mengatakan ia berasa menenangkan, pelembab dan menenangkan di bibir.
     76% berkata bibir kelihatan lebih muda, menggiurkan dan barisan percuma.
     85% bersetuju ia mengisi semula dan syarat bibir, meninggalkan mereka kelihatan sihat terbaik.
     87% berkata bibir kelihatan lebih licin dan rasa lembut.



 boleh tengok pict atas ni cara buka lipstik.. unik dan cantikk..
boleh didapati secara eksklusif melalui Mary Kay Perunding Kecantikan Bebas ( Zila 019-4031127)
hanya berharga RM 60

 

ZilaNAzrilKidsBundle © 2012 by NC