25 March 2014

Temporary Close Bizz Kids Bundle Retail...

SALAM SEMUA..
Seperti tajuk post.. zila dgn rasminyer menutup/stop seketika dlm bizz kids bundle retail ni yer..
buat masa sekarang semua stok zila dah SOLD OUT..!!!
sekarang zila dlm usaha mengumpul modal utk try stok Bundle UK yg meletop..
zila panggil meletop sebab stok ni jual perKG, dan item terbahagi kpd 2 iaitu NEW wth TAG dan NEW without TAG...
anda semua mesti boleh bayangkan mcm mana item tu.. hihihiiii.. meletopkan.. :)
modalnyer antara 2-3k (RM2000-RM3000)+++++
insyaALLAH harap boleh la bt stok Raya..
apa2 zila akan updated lagi yer..
Buat masa ni siapa2 yg nak ORDER barang SHAKLEE , MARY KAY boleh order ngan zila yer...
TQSM sbb support Bizz zila...:)



12 February 2014

Authentic GAP Woven Black White Shoulder Bag









Authentic GAP Woven Black White Shoulder Bag

100% original

Measurement : 11" L x 7" H x 4" D

Condition : 9.5/10 Like new, tiada koyak, rosak atau kotor. Dalam beg masih cantik seperti baru lagi

Price : RM79 Termasuk pos laju (M'sia)

Authentic PLINIO VISONA Silver Leather Handbag









Authentic PLINIO VISONA Silver Leather Handbag

Made In Italy

100% original

Measurement : 14" L x 6.5" H x 4" W (inci)

Handle Drop  10"

Condition : 9.5/10. Like new, tiada koyak, kotor, design cantik. Dalam beg seperti baru. 

Price : RM79 Termasuk Pos laju (M'sia)

Website : http://www.pliniovisona.it/

17 January 2014

Mary Kay True Dimensions Lipstick



NEW Mary Kay’s True Dimensions Lipstick
NEW Mary Kay’s True Dimensions Lipstick
NEW Mary Kay’s True Dimensions Lipstick
Mary Kay True Dimensions Lipstick
Mary Kay True Dimensions Lipstick
mudah menggabungkan kewanitaan memikat dengan keindahan sains. Formula maju mensasarkan kualiti utama yang memberikan bibir kontur dan dimensi mereka - kenyang, kemontokan dan ketegasan.

Bahan-bahan utama:

     Kompleks Umur-ingkar - Membantu meningkatkan pengeluaran kolagen, asid hyaluronik dan aquaporin
     Vitamin E - antioksidan yang kuat untuk membantu melindungi bibir daripada radikal bebas dan kerosakan alam sekitar
     Minyak bunga matahari benih, Jojoba, Mango Butter - gabungan bahan-bahan berkhasiat yang disediakan oleh alam semula jadi yang terkenal dengan manfaat pelembap mereka

Bibir berasa lembap sepanjang hari!
 selepas cuba Mary Kay ® Ukuran Benar Gincu. Bayangkan bagaimana invitingly kissable bibir anda boleh menjadi dengan keputusan seperti ini:

     92% mengatakan ia berasa menenangkan, pelembab dan menenangkan di bibir.
     76% berkata bibir kelihatan lebih muda, menggiurkan dan barisan percuma.
     85% bersetuju ia mengisi semula dan syarat bibir, meninggalkan mereka kelihatan sihat terbaik.
     87% berkata bibir kelihatan lebih licin dan rasa lembut.



 boleh tengok pict atas ni cara buka lipstik.. unik dan cantikk..
boleh didapati secara eksklusif melalui Mary Kay Perunding Kecantikan Bebas ( Zila 019-4031127)
hanya berharga RM 60

27 November 2013

Bundle UK PerBox..

Kepada Yg Berminat Utk Dptkan Stok Bundle UK PerBox..
Boleh Order ya..


Modal: RM900.00 
Jumlah pakaian: 250 - 280 helai (1 kotak) 
Penghantaran by sea: 8 - 12minggu direct to your door.
Baju-baju adalah campuran utk newborn hingga umur lebih kurang 3 tahun. Antara brand yang ada mix and match of Mothercare, Next, George, Disney, Tiny Ted, Baby Gap, Cherokee, Mini Mode, TU, Early Days, etc.

*Contoh2 baju mcm yg zila jual dlm blog ni... ;) 

***************************


Zila nak share sikit yer tentang Bundle Uk ni..
dah hampir 5thn ya zila berniaga bundle,..dari Bundle Us,Aus sampai la zila jumpa 
Bundle uk ni..
sepanjang pengalaman zila buka stok bundle ni..Bundle uk adalah yg terbaik pernah zila buka..
xpernah mengecewakan lg... qualitynyer adalah yg terbaik..
yg lg bestnyer, bundle uk ni pakaiannyer dibekalkan didlm kotak..dan pakaian yg akan kita dpt tidak begedut xperlulah nak iron atau basuh dulu sblm jual..pakaian bundle uk ni selalunyer bersih jarang ada yg kotor..Bau baju2 nyer pun wangi sngt..
yg ni dah memudahkan proses bizz zila..
dapat2 asing2kan dah boleh snap2 pict utk jual...
itu pasal lama zila menyepi sblm ini sbb zila dah tak berminat ambil stok bundle selain dr Bundle UK...
Alhamdulillah akhirnyer zila jumpa jg supplier yg bekalkan bundle uk ni..
jd pada kawan2 nak cuba mendapatkan stok bundle UK boleh zila tolong dptkan..
Insya Allah...

BERMINAT HUBUNGI ZILA TERUS YA...


*************************



FeedBack Customer


Me: just nk inform...brg dh smpai.. puas ati spent duit kali nih...hehe..thanks for free gift...waiting ur updates for girl appearels... ;)


Fiqah: kak zila yg Fiqah punya dah smpai. thnks ya. lain kali bleh beli plak :biggrin:


Wawa: zila...brg dh sampai...cantik sgt2...mmg padan...tq


Sha Bahri: As'kum kak.bj dah smp.cantik2 semuanya.mmg puas ht sgt2.freegift pn cute sgt2!tqsm yer kak.sha beli yer... terbaeeekk! :-)


Beautilista: salam zila..dh dpt baju siang td..memang sgt2 cantik..sgt2 puashati la..thx bg free gift tu..hehe..nnti if ada lg yg set2 kg cmtu insyaALLAH nk order lg la..=))


pia: zila, brg dah sampai td. cantik sgt2 suar tu, mekasih bg baju free ye :)


zabedah: hai zila akak dah terima
baju2 tersebut,
good quality tq so mch...


Salam Sis ,
Sye dh terima kiriman..
Nice ...
TqVm for the free baju tu ye...
Next time i'll order again...
Yean


ruza Barang dah terima...cantik sgt mcm baru. Beli yer


Alice~zila
Hi zila, I dah dapat baju2 tadi...sangat cantik & anak2 pun suka sangat...Thanks a lot! :)
 

ZilaNAzrilKidsBundle © 2012 by NC